ToBeThea | Graphic Designer | Branding Design

SPOZNAJ ME

Živijo, moje ime je Tea.

Sem Koprčanka, ki je svoje srce ustalila na Vrhniki in si tukaj s svojim partnerjem ustvarila dom.
Po duši sem umetnica, ki vedno išče zanimanja v novih in različnih stvareh. Svojo strast sem našla v grafičnem oblikovanju, s katerim pomagam mladim podjetnikom ustvariti vizualno podobno njihovega posla. Izziv mi je to, da njihove ideje in vizije pretvorim v vizualno podobo, ki izraža njihovo bistvo v poslu in pritegne prave ljudi. Svoje umetnine delim tudi na Facebook in Instagram strani.

Ampak grafično oblikovanje ni moja edina strast. Sem umetnica na mnogih področjih. Vedno rada dosegam nove meje, iščem nova zanimanja in pridobivam vedno nova znanja. Leto 2020 je zame bilo leto, ko sem se večkrat stopila izven svoje cone udobja in tako odkrila še veliko novih področij, ki me zanimajo in katerim bi rada namenila svoj čas. Med te sodijo snemanje, igranje, video produkcija ter priprava in montaža zabavnih video vsebin. Zanimanje pa posvečam tudi tarotu, s katerim pomagam ljudem premagovati vsakodnevne ovire ter jih voditi do lepšega in boljšega življenja.

Verjamem, da se tukaj še ne bom ustavila. Odpira se mi vedno nov in bolj zanimiv svet, ki mi omogoča, da rastem in odkrivam nove razsežnosti iz dneva v dan. V ozadju pripravljam še marsikaj zanimivega, ampak o tem pa kdaj drugič, ko bo čas pravi 😉 Vse ostalo, pa si lahko ogledaš spodaj.

Stopi z menoj v stik preko socialnih omrežij

ToBeThea

Spoznam se in obvladam mnoga področja grafičnega oblikovanja. Najbolj od vsega pa me veseli oblikovanje in priprava logotipov ter celostnih grafičnih podob. Ukvarjam se tudi z digitalno ilustracijo, animacijo in montažo videoposnetkov. Vse večje oblikovalske projekte delim na svojih socialnih omrežjih, prodajam pa tudi lastne tipografije.

Silent Chameleon

Projekt, ki sva ga s partnerjem začela ustvarjati v začetku leta 2020, ko smo se soočali s karanteno. Ker se nismo smeli družiti s prijatelji, sva si prijatelje ustvarila kar sama in z njimi preživela prav zabavne večere. Preveri, kako smo se imeli in kaj vse smo počeli na YouTube kanalu Silent Chameleon. Ne pozabi se naročiti na kanal, da ti ne uide nov posnetek zabavnega druženja. 

Thea Tarot

Tarot karte so pripomoček, s katerim lahko odkrivamo naše podzavestne vzorce obnašanja, opazujemo neko situacijo iz višje perspektive in tako lažje prepoznamo katera odločitev in katera pot nas bo pripeljala do želenega cilja. Na Facebook in Instagram strani pripravljam splošne dnevne napovedi, ki ti lahko pomagajo spoznati s kakšnimi energijami in ovirami se bomo soočali tekom dneva ter kako jih najbolje izkoristiti ali premagati. Na YouTube kanalu Thea Tarot pa pripravljam mesečne napovedi po horoskopskih znamenjih, s katerimi lahko spoznaš kakšni izzivi ali priložnosti te čakajo v prihodnosti in kako se na njih najbolje pripraviti.